Kešu ořechy s černým česnekem BIO 160g
Objevte jedinečné BIO kešu oříšky ochucené černým česnekem z francouzského regionu La Drôme – gurmánskou pochoutku, která posune vaše chuťové zážitky na novou úroveň. Příjemně nasládlou chuť s jemně slanými tóny.
Kešu ořechy s černým česnekem
Poznejte kouzlo našich BIO kešu oříšků ochucených černým česnekem z malebného francouzského regionu La Drôme. Tato delikatesa propojuje přírodní složení s unikátní chutí, která potěší i ty nejnáročnější gurmány.
Černý česnek vzniká přirozeným procesem fermentace, při kterém se klasický česnek několik týdnů zahřívá při kontrolované teplotě a vlhkosti. Během této doby získává svou typickou černou barvu, jemnou texturu a jedinečný chuťový profil. Ztrácí štiplavost čerstvého česneku a rozvine sladké tóny připomínající balsamico, rozinky nebo lékořici. Navíc je známý svými antioxidačními vlastnostmi a blahodárnými účinky na zdraví. Svou popularitu si získal i u špičkových kuchařů.
Kombinace černého česneku a na sucho pražených kešu oříšků je dokonalou harmonií – jemně nasládlá, s lehkým dotekem slanosti.
TIP: Vychutnejte si je jako originální občerstvení k aperitivu, přidejte je do salátů, nebo je darujte jako exkluzivní pochoutku pro gurmány.
Co možná nevíte o černém česneku:
Černý česnek má svůj původ v Asii, konkrétně v Japonsku a Koreji, kde se tradičně vyrábí již více než tisíc let. Tento unikátní proces fermentace byl původně vyvinut jako způsob uchování česneku a zvýšení jeho zdravotních přínosů. Zajímavostí je, že černý česnek byl ve starověké Koreji považován za "elixír života" a využíval se nejen v kuchyni, ale také v tradiční medicíně. Teprve v posledních desetiletích se stal populární i v západním světě, kde si získal oblibu mezi šéfkuchaři a gurmány pro svou unikátní sladkou chuť a hedvábnou texturu.
Složení
90,5 % pražené kešu ořechy*, 7 % černý česnek*, cibule*, cizrnová mouka*, sůl. *BIO. Může obsahovat stopy arašídů a sóji.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy |
---|---|
Hmotnost: | 0.7 kg |
Výrobce: | NATU |