Mandle a kešu ořechy v karamelu BIO 170g
Křupavé mandle a kešu karamelizované s třtinovým cukrem a špetkou mořské soli Fleur de Sel. V karamelovém mixu najdete jen 4 ingredience a nic víc! Delikatesa v BIO kvalitě pro skutečné gurmány.
Mandle a kešu ořechy v karamelu BIO
Pod karamelovou krustou se ukrývá dokonale křupavé duo oříšků v BIO kvalitě - sladké mandle ze Španělska a kešu z Vietnamu. Sladké tóny karamelizovaných oříšků vyvažuje špetka slanosti, kterou pocítíte na závěr. Slaný nádech jim propůjčila vzácná mořská sůl Fleur de Sel neboli Solný květ. Oproti kamenné soli se sbírá ručně a nikoliv těžbou. Je nerafinovaná, méně slaná a zvýrazňuje chutě ostatních ingrediencí. V našem karamelovém mixu najdete jen 4 suroviny - mandle, kešu, třtinový cukr a mořskou sůl, nic víc. Přírodní chuť z opravdových surovin bez zbytečností.
Víte, jak vzniká unikátní sůl Fleur de Sel?
Mořská sůl Fleur de Sel vzniká přirozeným působením moře, slunce a větru. Slunce nejprve vypaří mořskou vodu a vznikají koncetrovaná solná jezírka, ze kterých farmáři ručně sbírají sůl. Finální produkt není rafinován ani chemicky čištěn.
Složení
36,7 % mandle* (Španělsko), 36,7 % kešu* (Vietnam), třtinový cukr hnědý** (Paraguay), mořská sůl Fleur de Sel. *BIO, **BIO a Fair trade. Může obsahovat stopy arašídů, sóji a sezamu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy |
---|---|
Hmotnost: | 0.7 kg |
Výrobce: | NATU |